We werken met boeren, smaakmakers en lekkerbekken aan een Wilder Land. We planten lokale en inheemse gewassen aan waar we de lekkerste producten van maken. Waar jij van kunt genieten, waar boeren van kunnen bestaan en waar zo veel mogelijk diersoorten op afkomen. Natuurherstel om je vingers bij af te likken.
Eigenaar Daan van Diepen / Opgericht 2019 / Vestigingsplaats Amsterdam / Impactgebied Arbeidsparticipatie / Erkenningen Gemeente Amsterdam / Bureau Social Return
We werken met boeren, smaakmakers en lekkerbekken aan een Wilder Land. We planten lokale en inheemse gewassen aan waar we de lekkerste producten van maken. Waar jij van kunt genieten, waar boeren van kunnen bestaan en waar zo veel mogelijk diersoorten op afkomen. Natuurherstel om je vingers bij af te likken.
Meer lokale en inheemse soorten in ons dieet is een feest voor de natuur én een feest voor onze smaakpapillen. De culinaire toepassingen van lokale gewassen zijn eindeloos. Denk aan botanische siropen, bijzondere wilde bieren, sprankelende ijsthee, wilde meergranen pasta’s en granola en natuurlijk heerlijke (on)kruidenthee. Dat noemen we culinaire biodiversiteit. Of: Natuurherstel om je vingers bij af te likken.
Verwilder jezelf en geniet van de lekkerste producten die de Nederlandse natuur herstellen.
Matthijs Westerwoudt en Daan van Diepen — Oprichters Wilder Land