Ga naar hoofdinhoud

Impactvolle inkoop

One stop shop

Facturatie op maat

Trash'ure Taarten

Trash'ure Taarten

Trash'ure Taarten

Verbeter de wereld, eet taart!

Trashure Taarten bestrijden voedselverspilling en creëren sociale impact door taarten en gebak van geredde groente en fruit te bakken, volledig plantaardig en zo duurzaam mogelijk. Wij leiden nieuwkomers op in onze bakkerij en bezorgen elektrisch. Voor de zakelijke markt maken wij logotaarten, petit fours en relatiegeschenken, regelen we traktaties op kantoor en leveren we aan horeca.

Sociale impact

Duurzaam, sociaal en circulair patisserie van geredde groenten

Eigenaar Jeanne van Ittersum / Opgericht 2018 / Vestigingsplaats Nijmegen / Impactgebied Arbeidsparticipatie / Erkenningen Social Enterprise NL

Trashure Taarten combineert duurzaamheid en sociale impact door patisserie te maken van geredde groente en fruit, waarmee voedselverspilling actief wordt tegengegaan. De bakkerij werkt volledig plantaardig, gebruikt ecologische ingrediënten en bezorgt elektrisch, wat de ecologische voetafdruk minimaliseert. Sociaal gezien biedt Trashure Taarten vluchtelingen en nieuwkomers kansen om werkervaring op te doen en zich te ontwikkelen, vaak als onderdeel van hun inburgering. Jaarlijks worden tientallen sociale trajecten begeleid, gericht op vakmanschap en werknemersvaardigheden. Door lokaal te werken en kennis te delen binnen netwerken, vergroot Trashure Taarten haar positieve impact in de regio en draagt bij aan een inclusieve en circulaire economie.

Lees meer

“Er zitten mensen soms ongewenst thuis door bijvoorbeeld een taalachterstand en gebrek aan werkervaring, terwijl zij de taal en het vak juist het beste zouden kunnen leren wanneer ze aan het werk zijn.”

Jeanne van Ittersum — Oprichter Trash'ure Taarten