Cateraar Nicole & Janneke ziet eten als een echte verbinder: samen genieten van goed en lekker eten is een feestje op zich. Vanuit onze professionele keuken runnen we een moderne versie van een bedrijfskantine. De lunch-, borrel- en warme gerechten zijn altijd vers en zoveel mogelijk huisgemaakt. Ze verwerken daarin ook no-waste producten.
Eigenaar Nicole Lempers / Opgericht 2013 / Vestigingsplaats Amsterdam / Impactgebied Arbeidsparticipatie / Erkenningen Gemeente Amsterdam / Bureau Social Return / Keurmerk SLB
Vooral groente, fruit en aardappelen worden vernietigd. Met dit ‘waste food’ is niks mis. Zonde om het door te draaien, vinden ze van Nicole & Janneke. Dus zorgt kok Janneke dat ze via diverse lijnen voedsel redt en gebruikt voor de lekkerste gerechten. Daarnaast is het catering concept gebaseerd op zero waste. Ze willen produceren waar behoefte is. In hun bedrijfskantine nieuwe stijl vind je geen buffetten of salad bars. Ze bieden een ‘made when ordered lunch’ concept aan: op basis van wat ze in huis hebben maken ze in overleg met jou een passende lunch.
“Door met elkaar in gesprek te gaan komen we tot jouw lunch én bieden we een nieuwe invulling van de ‘bedrijfskantine’ aan.”
Nicole Lempers — Oprichter Puur Genieten